onsdag 22 september 2010

Tar det tillbaka.


Hej Kristofer!

Jag – för vilket annat ord är väl mer lämpligt att börja ett sånt här projekt med – hade tänkt mig den här bloggen bara för mig själv. Så att jag skulle få slippa läsare och beröm och bekräftelse och ära och hela det där bagaget.

(Jag tänkte mig den lika sluten som Fonzworth Bentleys gentlemannaklubb i From G’s to gents, den som är så exklusiv att det är bara han som är medlem.)

Men så ändrade jag mig.

Så nu ska jag berätta lite om mig själv. Jag är frilansjournalist och skriver för tidningar som Aftonbladet, Café, Modern Psykologi, Residence, Cinema och kanske fjorton till. Jag har en uselt uppdaterad jobbhemsida här för den som vill ha mer Kristofer Ahlström än vad som ryms inom de här inläggen.

Just nu jobbar jag som redaktör på produktionsbolaget Stockholm-Köpenhamn för en humorsatsning som ska gå på TV3 i höst. I mars kommer debutromanen Bara någon att straffa.

Och allt som händer däremellan, det händer här.

(Och rätt mycket här också.)

/K

2 kommentarer:

  1. Hej Kristoffer, Hoppas du inte lägger ner den här bloggen som du gjort med dom senaste tre(?) med dig jag har följt. Bokmärker den här och hoppas på det bästa. För du är rolig. Som fan.

    SvaraRadera