fredag 1 oktober 2010

Kentaurernas kvarter


Hej Kristofer!

Jag och Emily sitter på Wallins konditori på Ringvägen och läser DN. Hon följer den kvinnliga instinkten att alltid läsa bostadssidorna. Jag följer den manliga instinkten att läsa tv-tablån. Kanske finns det något Darwin skulle kunna säga om det.

I alla fall, hon hittar en av de där annonserna där arkitektbyrån med SNYGG DATAGRAFIK visar hur området kommer se ut. En 3D-skiss med SNYGG DATAGRAFIK som visar hus och gräsmattor och hur människorna i området kommer flanera längs esplanader och jämföra kylarprydnader och fan vet.

Frågan är bara: exakt VAD gör killen på den här bilden? Och varför har han FYRA ben? Det är inte så att man blir sugen på att flytta till det här nybyggda området för människor med kentaur-looken. Kanske finns det något Darwin skulle kunna säga om det.

/K

3 kommentarer:

 1. Jag tycker det ser ut om han gör en väldigt snabb power walk så benen ser ut som flera.
  Tack för bra blogg!

  SvaraRadera
 2. Det är ju två personer...en tjej närmast som killen håller om. Däremot ser det ut som om hon har dragit ner byxorna och släpar dem vid anklarna...

  SvaraRadera
 3. Anonym: NU tror jag att jag ser! Det är lite som en MC Escher-tavla, tittar man tillräckligt länge så vet man inte längre vad som är armar eller ben.

  /K

  SvaraRadera