tisdag 9 november 2010

Och nu blir det lite naket


Hej Kristofer!

Det finaste på erotikmäsan i det gamla tryckeriet i Alvik var båset där en spåkvinna använde sina klärvoajanta skills till att se in i framtiden och berätta hur sexig ens kommande tid skulle bli. Det testade jag aldrig.

Däremot var det en försäljare med munskägg som tryckte en lösfitta formad som en ölburk i handen på mig och sa, ”Det här är min personliga favorit, jag använder den alltid själv när jag är ute på säljturné!”

Sen fick man peta runt lite inuti. Död, kall hud. Så kändes det. Dessutom var den geggig med glidmedel, det glömde han förvarna om.

Det fanns ett eget bås som bara sålde glidmedel. Värmande, spermiedödande, naturell, blåbärssmak, rubbet. I samma bås hade man ställt fram stora godisskålar med gelébjörnar, sega råttor och annat slemmigt gelatinbaserat gottis. Bacillskräcken för de skålarna, den ryms inte i ord.

Och jo, det fanns en porrfilmserie där som hette Are you proud of me now, daddy?, den såg spännande ut. Om den här bloggen vore en levande person så är det en sån film den skulle spela in. Jackie Ferm-nivå på den här bloggens daddy issues, så att säga.

/K

1 kommentar:

  1. Apropå godis och bacillskräck med inslag av sex:
    http://svenskbladet.se/stockholm/index.php?alias=halloweengodis_var_besudlat_av_runkhander.html

    SvaraRadera