torsdag 4 augusti 2011

Hej, jag är tillbaka, har det hänt nåt?Hej Kristofer!

Hela sommaren har jag suttit på DN och jobbat - sommaren 2010: min svettiga skinnfåtölj på frilanskontoret, sommaren 2011: lysrör, heltäckningsmattor, akustikplattor - så det har varit lite dåligt med liv och rörelse här på bloggen. Men det gör inte så mycket, för ni har väl ändå bara levt ett liv i sus, dus och lättja under tiden och liksom inte haft ORKEN att ta till er några djupsinnigheter.

Nu, dock, så har jag jobbat färdigt för i år. De närmaste sex månaderna ska jag bara ägna åt att skriva på min nästa roman. En alfatidig arbetstitel är "Dom svaga måste älska varandras svagheter lika evinnerligt som dom starka beundrar varandra". (Den kommer med största säkerhet inte att heta så i handeln.)

Men först ska jag åka hem till Gotland och varva ner, känna in, etc. Och om sex veckor får jag äntligen min älskade hundvalp från kenneln så då får ni räkna med beskärd del gulliga valpbilder.

Här är förresten en kort sammanfattning av vad gjort i sommar förutom att skriva artiklar och intervjuer (som kommer uppdateras här om någon månad eller så):

Jag har bloggat för DN, här.

Och jag hade ju ett sommarprat också, som ni kan höra i podcastversion här.

Och så var jag programledarsidekick i TV4 Nyhetsmorgon, här pratar jag om min bok och lite kort om författarskap.

Det där får hålla er sysselsatta tills jag är tillbaka från ön. Nu ska jag duscha.

/K

1 kommentar:

  1. Peace!

    Bra jobbat med bok och allt. Vi har fått Gotland att gunga.

    /TGRBY

    SvaraRadera